Je bekijkt de reis...

Italië
a
A
31 mei 2014 19:07 | Door: Ria en Wim
Leuk weer jullie belevenissen te lezen.
En Verona echt de moeite waard !
Is het nog steeds bergje op bergje af?
Gaat fantastisch nog even en jullie zijn in ROME.
Hou je goed en liefs van ons.
31 mei 2014 21:25 | Door: ali en aalt
hoi pelgrims
het is iedere keer weer leuk om de verslagen te lezen
veel fiets plezier
groetjes ons
31 mei 2014 22:40 | Door: Hennie Rekers
Echt leuk om te lezen wat jullie allemaal beleven!! Respect hoor!! Maar dr komt nog een fietstocht? Waar gaat die dan naar toe?? Succes nog en jullie zijn toppers! Liefs tijmen en hennie
1 juni 2014 09:28 | Door: Erna
Hey Gerrit en Maureen,
Petje af voor hoe jullie deze fietstocht ondernemen door weer en wind! Leuk om via de verslagen mee te kunnen leven. Hopelijk is het nu gedaan met het erg natte fietsweer en fietsen jullie steeds mooier weer tegemoet! Geniet ervan!
Groetjes Erna
1 juni 2014 09:45 | Door: Inge
Nou, jullie schieten echt al op......de hoogste bergen achter de rug en hopelijk ook de regen.
Veel succes....jullie doen het fantastisch, het is zooo leuk alles te lezen vanuit de luie stoel en stiekum heeeel jaloers.
groetjes Inge
2 juni 2014 19:41 | Door: Ton en Trees Langeler
Hoi fietsers. Bedankt voor jullie kaart voor mijn verjaardag. Was een goede dag met mooi weer.
Het blijft leuk om jullie verhalen te lezen en mee te denken aan wat jullie allemaal meemaken.
Hopen voor jullie dat het met de regen nu afgelopen is en dat jullie alleen nog maar mooi weer krijgen (hebben jullie ook wel verdiend hoor)
Geniet nog van alles wat jullie tegenkomen (leuke en nare dingen) en van ons beiden een lieve groet T&T
3 juni 2014 18:27 | Door: gerrie hertel
Hallo allebei
Wat goed dat jullie al zover zijn,verona is echt een heel mooie stad.Je zult daar veel hebben om te zien.
Ben benieuwt naar de serenade van Gerrit.Hoe spannend kan het zijn.
Groetjes George,Gerrie en Cliff